Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В ароматі білі квіти та фруктовий мармелад.
Смак
М’який смак з ніжною медовою ноткою та кислотністю.
Витримка
Ручний збір і природна ферментація на м’яззі впродовж 24 діб.
Виноробня
Опанувати виноробство тенісист Сергій Стаховський вирішив наприкінці 2015 року – після тривалої роботи у Франції. Саме тоді Сергій узяв в оренду 20 гектарів землі на Закарпатті та почав вирощувати мерло, сапераві й трамінер рожевий.
Два роки команда Stakhovsky wines культивувала ґрунт, пересаджувала виноград, поливала. І лише у 2018-му новоспечений винороб зібрав свій перший урожай. У прагненні до вишуканого смаку напою команда Stakhovsky wines невтомно вдосконалює якість ґрунту й лози, враховуючи кліматичні особливості регіону. Адже дана місцевість унікальна для вирощування білих сортів винограду та дозволяє виготовляти легкі, витончені, життєдайні напої з особливим смаком.
Вино виготовляється на потужностях підприємства Kotnar.