Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В ароматі ноти стиглих абрикосів, жовтих яблук, айви, квітіння акації, медових сот та бджолиного воску.
Смак
Добре збалансований та округлий, з маслянистою структурою. У тривалому посмаку відчуваються відтінки аличі, меду, вершкового масла та крем-брюле.
Витримка
Вино витримане 15 місяців витримки у французькому дубі, без малолактики.
Виноробня
Опанувати виноробство тенісист Сергій Стаховський вирішив наприкінці 2015 року – після тривалої роботи у Франції. Саме тоді Сергій узяв в оренду 20 гектарів землі на Закарпатті та почав вирощувати мерло, сапераві й трамінер рожевий.
Два роки команда Stakhovsky wines культивувала ґрунт, пересаджувала виноград, поливала. І лише у 2018-му новоспечений винороб зібрав свій перший урожай. У прагненні до вишуканого смаку напою команда Stakhovsky wines невтомно вдосконалює якість ґрунту й лози, враховуючи кліматичні особливості регіону. Адже дана місцевість унікальна для вирощування білих сортів винограду та дозволяє виготовляти легкі, витончені, життєдайні напої з особливим смаком.
Вино виготовляється на потужностях підприємства Kotnar.