Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В ароматі нотки кураги і цитрусів.
Смак
Питке вино з приємним післясмаком.
Особливості виготовлення
До створення вина винороб Борис Слабошевський підійшов улюбленим "інтуїтивним методом", зміксувавши загадкове тріо з Сільванера, Рислінгу і Мускат Оттонелю. І будь що буде, головне від серця. Вино також не фільтрувалось, щоб передати всі свої особливості вам і бути таким, яким його створила сама природа.
Виноробня
Vinoman — перша ліцензована виноробня на Чернігівщині.
Перше вино виготовлене у 2011 році, а власний виноградник на Півночі закладено в 2015 році. З двох сторін виноградник омиває річка Десна, а з третьої - сад яблук, персиків, груш та інших фруктових дерев. Весь виноград збирається вручну.
Характерною особливістю зовнішнього вигляду пляшки є унікальні ілюстрації під кодовою назвою «жуки», що створені надихнувшись дитячим захопленням доньки винороба - колекціонування комах та жуків в епоксидній смолі із щотижневого журналу «нульових».
Виноробня виготовляє близько 9 тис пляшок на рік.