Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В ароматі ноти бріошу, вершкового масла, ванілі та скоринки печеного хліба.
Смак
Смак освіжаючий, хрусткий, з солодким післясмаком.
Виніфікація
Вино виготовлене за класичною технологією шампанізації (méthode traditionnelle) з витримкою не менше 1,5 року у пляшці на дріжджах. Біссер - blanc de blancs - класичний брют, зроблений з винограду сорту Шардоне власних плантацій виноробні “Колоніст”. Дегоржаж робиться вручну.
Виноробня
Колоніст — одна з найпопулярніших виноробень України. Розташована в одному з найкращих українських виноробних регіонів – Придунайській Бессарабії (південь Одеської області), де виноградарство є давньою традицією ще з часів, коли греки та фракійці вперше відкрили для себе ці землі.
Вина «Колоніст» вироблені з винограду, вирощеного на південно-західних схилах найбільшого прісноводного озера в Україні – Ялпуг. Завдяки похилим схилам виноградники отримують подвійне сонячне проміння – від сонця та віддзеркалене від поверхні озера, а також гарно продуваються вітрами. 33 га виноградників, які підрізають за методом Гюйо та Кордон, зростають на суглинкових ґрунтах, багатих на мінерали, з глибокими покладами вапняку. Ці системи обрізки забезпечують низьку врожайність та у поєднанні з особливим терруаром народжують високоякісний виноград. Кожна лоза дає лише декілька грон, які збирають виключно вручну, мають насичений смак та аромат, дають вину силу, гармонію та елегантність. Географічне розташування на одній широті з Бордо (Франція) та П’ємонтом (Італія) дає чудову можливість вирощувати виноград у найліпших кліматичних умовах.