Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
Аромат з нотками витриманого сиру та свіжоспеченої булочки.
Смак
Смак легкий з приємним мусом з бульбашок.
Шампанізація
Класичний метод шампанізації (вторинне бродіння в пляшці) з витримкою на осаді протягом 12 місяців.
Виноробня
GIGI Winery або Винний Дім Гігінешвілі — сімейна виноробня з Вінничини.
На своїй ділянці в мальовничому селі Корделівка Володимир Гігінеішвілі побудував винний підвал, який заповнив вином, виготовленим його друзями з Криму, Грузії та Одеси. Коли вина закінчилися, Володимир вирішив зробити ще більше вина сам. Саме тоді доля і звела його з головою Спілки приватних виноградарів та виноробів Закарпаття Олександром Ковачем.
Тандем двох закоханих у свою справу людей дав імпульс до розвитку виноробства на Вінниччині.
Винні підвали виросли настільки, що трансформувалися в оснащені за останнім словом техніки виноробню, лабораторію і сховище. У перспективі Володимир Гігінеішвілі збирається вирощувати власний виноград у південних регіонах Вінницькій області.
Об’єм виробництва на рік сягає понад 30 тисяч літрів. Для витримки вин використовуються бочки французького дуба.