Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
Починається, як будь-яке ефектне шоу, з легкого димку в ароматі, а слідом — томлена вишня та інші ягідні розкоші.
Смак
У смаку — і полуниця з лакрицею, і тутовник, який тане в роті, і трохи перцю та гарячих полін, щоб врівноважити ягідні.
Виніфікація
Кожен з трьох клонів Піно Нуар, висаджених на двох різних ділянках, збирається вручну і виніфікується окремо, в ємностях зі сталі та дуба. Випускається тільки у виняткові роки. 24 місяці у дубовій бочці.
Виноробня
Ідея створення виноробні розташованої в Очаківському районі, Миколаївської області виникла в 2010 році. 2012 році було закладено перший виноградник на мисі Бейкуш.
Земля виноградників геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманом Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами. Виноградники розташовані буквально в кількох сотнях метрів від моря і з трьох сторін оточені водою, вони постійно продуваються вітром.
Виноробня славиться своїми експериментальними авторськими блендами, а їх вина визнані за кордоном та перемагають в світових конкурсах на сліпих дегустаціях.