Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
Насичений аромат з відтінками вершкового круасану, цитрусових, яблука та білих квітів.
Смак
Смак з освіжаючою кислотністю, насичений фруктовими відтінками та тривалим посмаком.
Особливості виготовлення
Виготовлене за класичним (традиційним) методом шампанізації, яким виготовляють французькі шампанські вина.
Вино виготовлялось без додавання цукру. Ферментація відбувалась в чанах з нержавіючої сталі з дотриманням низьких температур. Витримка 60 місяців на тонкому осаді, а після цього — розлив по пляшках для вторинної ферментації.
Виноробня
Ідея створення виноробні розташованої в Очаківському районі, Миколаївської області виникла в 2010 році. 2012 році було закладено перший виноградник на мисі Бейкуш.
Земля виноградників геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманом Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами. Виноградники розташовані буквально в кількох сотнях метрів від моря і з трьох сторін оточені водою, вони постійно продуваються вітром.
Виноробня славиться своїми експериментальними авторськими блендами, а їх вина визнані за кордоном та перемагають в світових конкурсах на сліпих дегустаціях.