Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В ароматі ананаси, ромашки в меду, апельсинову шкірку, персик і трішки квітів та перцю.
Смак
Смак з вираженими танінами та приємним післясмаком.
Особливість виготовлення
Ручний збір винограду. Ферментація 1/3 вина здійснювалася з шкіркою та кісточками, згідно «червоній» технології, 1/3 пройшло попередньо ферментаційну мацерацію протягом доби, 1/3 ферментувалось згідно «білій» технології.
Понад 24 місяці вино витримувалось в дубових бочках.
Виноробня
Ідея створення виноробні розташованої в Очаківському районі, Миколаївської області виникла в 2010 році. 2012 році було закладено перший виноградник на мисі Бейкуш.
Земля виноградників геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманом Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами. Виноградники розташовані буквально в кількох сотнях метрів від моря і з трьох сторін оточені водою, вони постійно продуваються вітром.
Виноробня славиться своїми експериментальними авторськими блендами, а їх вина визнані за кордоном та перемагають в світових конкурсах на сліпих дегустаціях.