Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
Степові трави, жовті сливи, айва.
Смак
Свіжий і насичений, легкі таніни.
Особливості виніфікації
Мацерація та ферментація на м'яззі (так звана “помаранчева технологія”) в керамічних 400-літрових іспанських амфорах (тінахах) ручної роботи. Виробник тінах Cantereria Josep Jornet з Miravet, провінція Tarragona, Іспанія.
Виноробня
Ідея створення виноробні розташованої в Очаківському районі, Миколаївської області виникла в 2010 році. 2012 році було закладено перший виноградник на мисі Бейкуш.
Земля виноградників геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманом Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами. Виноградники розташовані буквально в кількох сотнях метрів від моря і з трьох сторін оточені водою, вони постійно продуваються вітром.
Виноробня славиться своїми експериментальними авторськими блендами, а їх вина визнані за кордоном та перемагають в світових конкурсах на сліпих дегустаціях.