Кількість
|
Вартість
|
||
|
Аромат
В смаку нотки інжиру з чорносливом, тостів з мармеладом та кави.
Смак
Приємні і шовковисті таніни, тривалий посмак.
Особливості виніфікації
Для виготовлення вина використовується ув'ялений Темпранільйо, Каберне Совіньйон та Мерло. Витримка в дубових бочка 30 місяців та 6 місяців в пляшках.
Виноробня
Ідея створення виноробні розташованої в Очаківському районі, Миколаївської області виникла в 2010 році. 2012 році було закладено перший виноградник на мисі Бейкуш.
Земля виноградників геологічно це частина рівнинного водороздільного плато між Бузьким та Березанським лиманом Південного степу, із сформованими темно-каштановими суглинковими грунтами. Виноградники розташовані буквально в кількох сотнях метрів від моря і з трьох сторін оточені водою, вони постійно продуваються вітром.
Виноробня славиться своїми експериментальними авторськими блендами, а їх вина визнані за кордоном та перемагають в світових конкурсах на сліпих дегустаціях.